Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Súťaž: Vyhrajte britskú vegánsku kozmetiku Bulldog na fúzy a bradu

Britská značka vegánskej kozmetiky pre mužov Bulldog prináša set produktov starostlivosti o fúzy.
Biker

Špeciálne darčekové balenie produktov určených na starostlivosť o fúzy a bradu prináša na slovenský predvianočný trh britská značka vegánskej pánskej kozmetiky Bulldog. Ponúka najkvalitnejšie produkty určené pre mužskú pokožku, fúzy a bradu.

Jedinečné prípravky založené na najlepších a čisto prírodných surovinách uspokoja nároky každého moderného muža, ktorému nie je ľahostajné jeho zdravie a vzhľad.  Špeciálny darčekový set, ktorý môže byť veľmi zaujímavým a praktickým vianočným darčekom, obsahuje Bulldog šampón a kondicionér na fúzy 2 v 1, Bulldog olej na fúzy pre normálnu pleť a hrebeň na fúzy z broskyňového dreva.

Šampón a kondicionér na fúzy

Šampón a kondicionér na fúzy 2 v 1 bol špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o fúzy aj bradu, ktoré zanecháva nielen čisté a mäkké, ale taktiež ich formuje a vyživuje. Na jeho výrobu neboli použité žiadne umelé farbivá, syntetické vône či prísady živočíšneho pôvodu.

Namiesto toho obsahuje výťažky z aloe vera s upokojujúcimi a zvlhčujúcimi účinkami, posilňujúci camelinový olej a zelený čaj s antioxidačnými účinkami, ako i účinkami na spomalenie starnutia.

Olej na fúzy

Olej na fúzy Bulldog je originálny prípravok, ktorý upraví, zjemní a vyformuje fúzy i bradu. Zároveň ich prevonia, zostávajú príjemne mäkké, lesklé a nesvrbia. Olej určený na denné použitie je vyrábaný z najkvalitnejších rastlinných prípravkov.

Obsahuje zložku aloe vera s hojivými účinkami, zvlhčujúci a posilňujúci camelinový olej a výťažok zo zeleného čaju s antioxidačnými účinkami. Rovnako ako ostatné produkty Bulldog neobsahuje žiadne umelé farbivá, syntetické vonné či živočíšne látky.

Hrebeň na fúzy

Špeciálny hrebeň na fúzy Bulldog dodá každému zarastenému mužovi ten správny a požadovaný tvar. Je vyrobený z broskyňového dreva, nie je teda statický a k fúzom, zarastenej brade a pokožke je šetrný.

Produkty Bulldog určené na starostlivosť o fúzy i bradu zanechávajú fúzy čisté, hebké, vyživené a príjemne prevoňané.  K dispozícii sú výhradne v sieti dm drogerie markt.

Odporúčaná cena vianočného setu Bulldog je 16,50 eur.

O značke Bulldog

Myšlienka na vznik novej a exkluzívnej značky prípravkov starostlivosti o pánsku pokožku Bulldog sa zrodila u jej zakladateľa Brita Simona Duffyho, ktorý si všimol nedostatočné zastúpenie sortimentu v segmente pánskej kozmetiky.

Inicioval preto výskum a vývoj nových produktov pod značkou Bulldog, ktoré uzreli svetlo sveta v Spojenom kráľovstve v roku 2007. Od roku 2010 sa produkty Bulldog vyvážajú do viac ako 15 krajín sveta vrátane USA, Južnej Kórey či Austrálie. Hydratačný krém je najpredávanejším z celého portfólia značky Bulldog. Každých 15 sekúnd sa vo svete predá jeden kus.

Súťaž

Súťažte o 3 vianočné darčekové sety vegánskej kozmetiky Bulldog.

Súťažná otázka znie: V koľkých krajinách sa predáva značka Bulldog?

Odpovede píšte do komentárov pod post s týmto príspevkom na Facebooku – TU.

Vaše komentáre

Aktuality

16:28 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

10:37 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

Zavrieť reklamu