Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Päť dôvodov, prečo by ste si mali kúpiť ročné predplatné Bikeru a Cyklistiky 2021

Biker a Cyklistiku si teraz môžete na rok predplatiť v akciovej cene iba za 19,90 eur.
Biker
Päť dôvodov, prečo by ste si mali kúpiť ročné predplatné Bikeru a Cyklistiky 2021

Ročné predplatné časopisov Biker a Cyklistika je momentálne dostupné v akciovej cene na portáli Zľavadňa.sk iba za 19,90 eur.

Dohromady dostanete v priebehu roka 11 unikátnych časopisov zameraných na horskú a cestnú cyklistiku – 7 vydaní časopisu Biker, 3 vydania časopisu Cyklistika a 1 exkluzívne slovenské vydanie oficiálneho sprievodcu Tour de France 2021.

Spolu máte 1400 strán čítania, 6 cyklomáp, tipy na cyklovýlety aj nástenný kalendár 2022. V cene je zahrnuté poštovné a balné v rámci Slovenska.

🎄Predplatné za zvýhodnenú cenu si objednajte online priamo tu.🎄
Ako objednať predplatné pre niekoho iného?

Ak chcete objednať predplatné ako darček pre niekoho iného, v objednávke vyplňte „Adresu doručenia“ s menom a adresou daného človeka, kam majú byť časopisy doručované. Po ukončení nákupu a zaplatení vám príde potvrdenie objednávky.

Darčekový certifikát pre predplatné si môžete stiahnuť tu.

Tu je zopár ďalších dôvodov, prečo je dobré kúpiť predplatné Bikeru a Cyklistiky.

1. Cena

Lacnejšie to už nebude. Ak by ste si všetky časopisy kupovali zvlášť, stálo by vás to dokopy 43,90 eur, takže ročným predplatným ušetríte viac ako polovicu celkovej sumy.

 

2. Môžete vypiť viac piva

Toto vyplýva z predchádzajúceho bodu. Keďže ušetríte 28 eur, môžete ich investovať inde, napríklad do piva – za 28 eur si môžete dať 18 pív. Alebo si konečne môžete kúpiť nejaký karbónový minikomponent či šróbik, ktorý vám odľahčí bicykel o veľmy dôležité gramy.

 

3. Budete múdrejší

Opäť vychádzme z predchádzajúceho bodu a keď si budete večer užívať to pivo, môžete sa svojim kolegom pochváliť s nejakou novou vedomosťou, ktorú ste sa dočítali. V prípade, že sú vaši kamoši v bicyklovom priemysle vzdelanejší ako vy, tak už konečne budete rozumieť o čom sa bavia, čo je to ten štvorčap a prečo záleží na geometrii a nebudete len smutne prikyvovať na všetko, čo hovoria.

 

4. Budete šťastnejší

Okrem toho, že budete múdrejší, budete aj šťastnejší, pretože každý mesiac sa máte na čo tešiť. Keď si teraz zaplatíte jednorázovo ročné predplatné, o chvíľu na to zabudnete a neskôr už budete mať iba pocit, že vám chodia darčeky.

 

5. Urobte radosť niekomu inému

Ak poznáte niekoho, kto sa venuje cyklistike, predplatné časopisov Biker a Cyklistika môže byť skvelým darčekom. Či už na Vianoce, narodeniny, meniny alebo len tak, aby ste mu spravili radosť.

 

🎄Predplatné za zvýhodnenú cenu si objednajte online priamo tu.🎄

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu