Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Tento unikátny custom Specialized Allez Sprint môže byť váš

Ale jedine v prípade, že sa vám doma zbytočne váľa viac ako 14-tisíc eur.
Martin Sarvaš

Specialized už dávnejšie oznámil svoju spoluprácu s výrobcom cyklistického oblečenia Romance a umelcom Felipe Pantonem.

Bicykel, ktorý vznikol pri tejto spolupráci je momentálne v online aukcii, do ktorej sa môže zapojiť ktokoľvek. Peniaze vyzbierané pri aukcii pôjdu nadácii World Bicycle Relief.

Lacné to nebude

Felipe Pantone a Romance nadizajnovali pre aukciu cestný model Specialized Allez Sprint. Momentálne je cena v aukcii na hodnote 12 800 libier, čo je viac ako 14 430 eur, takže ak by ste náhodou mali záujem o tento dizajnový kúsok, budete musieť siahnuť hlboko do vrecka.

Unikátny Allez Sprint má na sebe zaujímavý pásikavý / pixelový vzor doplnený farebnými nápismi a farebnou vidlicou. Bicykel je osadený luxusne – radením SRAM Red eTAP, kolesami Roval a komponentami S-Works.

Aukcia trvá do 27. novembra

Musíme uznať, že dizajn tohto bicyka je skutočne zaujímavý. Aukcia trvá iba 10 dní, začala sa 17. novembra a končí 27. novembra. Uvádzacia cena bola 1000 libier a doposiaľ sa zapojilo 15 ľudí, ktorí zvýšili cenu už 26-krát.

Takže ak by ste chceli prispieť nadácii World Bicycle Relief, chceli by ste si vystaviť túto luxusnú dizajnovú hračku do obývačky a máte prebytočne zopár tisíc eur, ešte stále máte príležitosť zapojiť sa do aukcie.

Detaily

Vaše komentáre

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu