Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Štyri dôvody, prečo zobrať svoj bike na Hangair Games

Hangair sa stane miestom jedinečného podujatia. Súťaž akčných športov HANGAIR GAMES priláka do Vajnor milovníkov biku/BMX, snowboardingu, freeski, wakeboardu, trampolín a ďalších disciplín.
Biker
Akčná súťaž nielen pre bikerov

Si freestyle biker a dirtjumper? Máme pre teba program na sobotu 13. októbra. Príď si zajazdiť na HANGAIR GAMES v kategórii bike/BMX. Počas spoločnej best trick session na kickri prevetráš svoj bike a zrovnáš si sily so súpermi v otvorenej kategórii. Registrácia prebehne v sobotu 13.10. o 8:30 priamo v Hangairi. Súťaže odštartujeme o 9:00.

Výnimočné miesto

Podujatie sa uskutoční v akadémii akčných športov, multifunkčnej športovej hale, ktorá je prvá a jediná svojho druhu na Slovensku. Ak sa na účasť necítiš, do budúcej akcie môžeš potrénovať v Hangairi na kurze pre začiatočníkov či pokročilých. Organizujeme tiež akčné kempy, veľké oslavy či premietania filmov. Výnimočný priestor = výnimočné podujatia.

Lákavé prizemoney

Na záver podujatia budú vyhlásení víťazi v jednotlivých kategóriách. Najlepší bikeri si vyjazdia prizemoney v celkovej hodnote 300 €. Celková hodnota finančných výhier pre všetky kategórie sa vyšplhá na viac ako 2000 Eur.

Pohodová sobota

Veselé rozhovory rovnako naladených ľudí, príjemné prostredie. V sobotu 13. októbra stretneš v Hangairi vo Vajnoroch známych športovcov a ochutnáš dobré jedlo. Kvalitné burrito či sladký street food sa bude podávať v novovybudovanej záhrade za halou s barom. Budeš sa tam cítiť ako doma. Po vyhlásení výsledkov jednotlivých kategórii zakončíme akčný deň afterparty v Hangairi.

Ak aj ty patríš do komunity mladých ľudí, ktorí sa radi stretávajú, vymieňajú si názory a milujú šport, neváhaj a príď na HANGAIR GAMES.

Všetky aktuálne informácie nájdeš na webe www.hangair.sk/games/ alebo na FB na https://lnk.sk/iJS2

 

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu