Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Sprievodca Tour de France 2018

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France pokope. Novinky v pravidlách, popisy etáp s mapami, profily najzaujímavejších jazdcov, tímov a mnoho viac.
Biker
Sprievodca Tour de France 2018

Už 105. ročník Tour de France sa tento rok začína 7. júla vo Vendée a končí 29. júla v Paríži. Jazdcov čaká 21 etáp, z ktorých tri sa končia kopcom, jedna individuálna časovka, jedna tímová časovka, osem rovinatých etáp pre šprintérov a päť kopcovitých. Celková dĺžka je 3229 km.

Na Tour sa vracia aj slovenský trojnásobný majster sveta Peter Sagan a po minuloročnej diskvalifikácii za kolíziu s Cavendishom je opäť najsilnejším adeptom na výhru zeleného dresu pre víťaza bodovacej súťaže. A nielen to, profil úvodných etáp sedí práve slovenskému jazdcovi, a tak by sme Sagana mohli vidieť aj v žltom drese.

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France sme dali dohromady v špeciálnom vydaní časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2018.

Oficiálny sprievodca Tour de France 2018 – obsah
  • Rozvrh etáp s časmi priamych prenosov
  • Podrobné mapy etáp s popisom, štatistikami z minulých rokov i prognózami na tento rok
  • Analýza desiatich najväčších favoritov na žltý dres
  • Analýza Petra Sagana – Získa šiesty zelené dres na Tour?
  • Kompletný prehľad tímov a jazdcov
  • Interview s riaditeľom pretekov Christianom Prudhommeom
  • Zmeny v pravidlách
  • Prémie a ceny – koľko zarobia víťazi jednotlivých hodnotení
  • Slovník Tour de France – vysvetlenie kľúčových fráz a výrazov spojených s Tour
  • Rekordy a listina víťazov Tour de France

Oficiálneho sprievodcu Tour de France 2018 si môžete teraz kúpiť v novinových stánkoch a vybraných obchodoch alebo online

 

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu