Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Ochrana prírody je rovnako dôležitá ako čistý a namazaný bicykel

Obidve myšlienky spája Weldtite, ktorý myslí na tých ktorým nie je ochrana životného prostredia ľahostajná, ale kladú aj dôraz na údržbu svojho bicykla.
Biker

Angličania prichádzajú s kompletným radom pre základnú starostlivosť o bicykel s označením Pure. Produkty sú vyrobené z obnoviteľných zdrojov a biologicky „odbúrateľné“ a najmä čo je pre vás dôležité, sú funkčné.

Teraz už môžete smelo umývať váš bicykel na záhrade, na chalupe v prírode, alebo rovno pred vaším panelákom bez výčitiek „čo na to životné prostredie“. Pure v prvom rade obsahuje prostriedky na dôkladné umytie Bike Wash a Bike Wash Concentrate.

Pre dôkladné odmastenie poslúži Bike Degreaser a môžeme pristúpiť k aplikácii maziva. Na výber máme z olejov na reťaz Dry Lube a Wet Lube, ale nechýba ani klasický Bike Oil.

Čerešničkou je mazací tuk Bike Grease. Samozrejme nemôže chýbať ani prostriedok na dodatočnú ochranu a leštenie Bike Protector.

Preto, ak chcete prispieť k ochrane životného prostredia svojím malým kúskom a pritom dopriať aj svojmu bicyklu skúste niečo z Pure a uvidíte sami. Navyše, rozdiel v cene oproti „klasike“ je pri celom rade Pure minimálny.

Kompletné informácie o tomto rade nájdete na webe made4bike.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu