Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Blíži sa BIRELL BIKEFEST 2017

Siedmy ročník najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku 26. – 28. máj 2017 Bikepark Kálnica
Biker

Posledný májový víkend bude už tradične patriť podujatiu Birell BikeFest a všetkým fanúšikom bicyklov. Tri dni nabité bikami a športovou akciou majú čo ponúknuť každému. Birell BikeFest 2017 začne v piatok 26. mája 2017 v bikeparku Kálnica pri Novom Meste nad Váhom a vyvrcholí v nedeľu obľúbeným maratónom. Tento rok festival potrvá plné 3 dni. To znamená viac času na súťaženie v jednej z 11 disciplín alebo na testovanie bicyklov z viac ako 400 modelov rôznych značiek.

Priaznivci strhujúcej atmosféry by si nemali nechať ujsť najextrémnejšiu šou festivalu – Garmin Slopestyle, ktorá je už tretíkrát súčasťou Freeride Mountain Bike World Tour s bronzovým statusom. Zaradenie v tejto sérii je zárukou medzinárodnej účasti špičkových riderov, ktorí predvedú svoje najlepšie skoky a polety. CTM Enduro race preverí kondíciu i techniku jazdca v rôznych terénoch, a preto tradične patrí k najvyhľadávanejším disciplínam. Navyše sa tento rok stane súčasťou Európskej enduro série. Všetky trate na obľúbenom Kellys BikeFest maratóne zabezpečí skúsený tím Slovenského cykloklubu.

Tento rok sa navyše rozšíri počet kategórií na kratšej 23 km trati. Viac štartujúcich sa očakáva aj v e-bikovej kategórii.Na Birell BikeFeste 2017 môžete zažiť neopakovateľnú atmosféru najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku, a to úplne zadarmo. Celé tri dni bude na voľné jazdenie k dispozícii areál bikeparku a všetky trate. Najmenší sa zabavia v Kenzel detskej zóne. A na tých, čo aktívne nejazdia, čaká bohatý sprievodný program.

Novinky 2017
Na Birell BikeFeste nehrozí nuda, ani keď zájde slnko. V piatok večer patrí hlavné pódium živým hip hopovým koncertom a v sobotu drum&bass tancovačke. Po zotmení si vo vonkajšom kine Red Bull TV Cinema budete tiež môcť vychutnať tie najlepšie bikové filmy. Organizátori sa aj tento rok zaviazali skvalitniť služby pre návštevníkov. Okrem rozmanitého jedla, posilneného hygienického zázemia, sa nemusíte báť prísť naľahko. K dispozícii bude pojazdná práčovňa Whirpool s chill out zónou. predstihu tiež odporúčame rezerváciu bicykla na testovanie. Čím skôr sa pustíte do výberu svojich testovacích favoritov, tým viac možností budete mať! Okrem toho samozrejme ušetríte nielen peniaze, ale aj čas, ktorý môžete na mieste venovať naplno testovaniu. Na výber bude viac ako 400 testovacích bicyklov, vrátane úplných noviniek a e-bikov. Rezervácie testovacích bicyklov sú už spustené a priebežne pribúdajú nové modely.

Výhodné registrácie online
Na webe bikefest.sk je už teraz spustená registrácia na všetkých 11 disciplín Birell BikeFestu 2017. Možná je už aj rezervácia testovacích bicyklov, pričom každú chvíľu pribúdajú nové modely. Najväčšou výhodou včasnej registrácie je zvýhodnená cena. Každý, kto sa zaregistruje do 11. mája 2017, získa tiež štartové číslo so svojím menom a národnosťou. Organizátori tiež ponúkajú možnosť úrazového poistenia pretekárov a zodpovednosti za škodu pri testovaní bicyklov. Poistiť sa môžete výhradne online pri registrácii na preteky alebo pri rezervácii bicykla na testovanie. O dôvod viac registrovať sa online v predstihu!
Video s najdôležitejšími okamihmi BIRELL BIKEFEST 2016 si môžete pozrieť tu:
Viac informácií: www.bikefest.sk

Aktuality

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Včera 18:49 Wout van Aert si pri hrozivom páde zlomil rebrá aj kľúčnu kosť.

Van Aert mal tento rok dva veľké ciele – monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Na žiadnom z nich sa však nezúčastní pre početné zranenia, ktoré utrpel na klasike Dwars door Vlaanderen.

Včera 17:24 Matteo Jorgenson je prvým Američanom, ktorý vyhral klasiku Dwars door Vlaanderen.

Belgickú klasiku poznačil hrozivý hromadný pád 68 pred cieľom, po ktorom museli previezť do nemocnice Wouta van Aerta a na zemi skončil aj Mads Pedersen a osem ďalších jazdcov.

Včera 17:03 Demi Vollering môže byť prvou cyklistkou s miliónovou zmluvou, po sezóne končí v tíme SD Worx.

„V našom tíme nemôžeme mať dve pretekárky takejto úrovne,“ povedal šéf tímu Danny Stam po nedávnom predĺžení zmluvy s Lotte Kopecky.

Zavrieť reklamu