Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Amplifi Salvo Polymer – ľahké a odolné chrániče na traily

Biker

Známa nemecká firma z Obersdorfu Amplifi prináša novú radu chráničov Salvo Polymer. V ponuke sa nachádzajú chrániče kolien vo verzii na nasunutie na koleno resp, variant ktorý sa priloží a upevní pomocí YKK zipsu.

Komfortné, ergonomické, 3D tvarované kolenné chrániče majú nové konštrukčné telo s integrovaným chráničom s použitím technológie SAS TEC. Lemy sú ukončené protišmykovým povrchom. Pre vysoký stupeň ochrany sú doplnené bočné vypchávky a  sú vystužené kevlarovými panelmi pre extra odolnosť proti oderu. Zadná strana chrániča je z príjemného, nedráždivého materiálu.

Obdobne sú konštruované aj chrániče lakťov, ale tie sú len v našuchovacej verzii.

Pri chráničoch nezabúda značka AMPLIFI ani na deti a pod označením Grom nájdeme kolenačky aj lakťačky podobnej konštrukcie so SAS TEC technológiou ako majú dospelácke chrániče. Takže aj deťom je poskytnutý vysoký stupeň ochrany.

Cena chráničov kolien je od 74,90 € a lakťových 62,90 €. Detské chrániče sú v ponuke od 31,90 €

Kompletnú ponuku nájdete na www.made4bike.sk.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu