Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Plášť Vredestein Senso All Weather už aj v šírke 28mm

Tento plášť nie je úplnou novinkou na našom trhu, ale túto sezónu prichádza na trh aj šírke 28mm.
44,95
Biker
Plášť Vredestein Senso All Weather už aj v šírke 28mm

Základom tohto závodno-športového plášťa je kevlarová pätka a kord s hustotou vlákien 120 TPI, spolu poskytujú vynikajúce jazdné vlastnosti s nízkou hmotnosťou. Vrchná gumená časť plášťa je tvorená zmesou TriComp.

Ako už samotný názov hovorí, guma je tvorená tromi zmesami z rôznymi vlastnosťami. Základ tvorí gumená kostra behúňa so strednou tvrdosťou zmesi, ďalšia najtvrdšia zmes, zabezpečuje vynikajúci valivý odpor a dlhú výdrž je umiestnená v strede behúňa.

Plášte Vredestein jazdí holandský pretekár Oscar Riesebeek.

Tretia najmäkšia zmes je umiestnená po stranách behúňa, kde sa stará o vysokú priľnavosť plášťa v náklone a zákrutách. Rozdielna tvrdosť zabezpečuje nie len ideálne jazdné vlastnosti, špecifické pre rôzne situácie, ale sa tiež rovnomernejšie opotrebúva, čím si plášť zachováva počas takmer celej životnosti kruhový profil bez plochej stredovej časti.

Trvácnosť a odolnosť proti defektom je skvelá, hovorí sa vo videu Wiggle.

Tým sú zaistené takmer rovnaké vlastnosti počas jeho celej životnosti, toto nazývame Curve Control System. Všetky tri zmesi obsahujú Silicu, ktorá pridáva gume výborné vlastnosti, či už za sucha, ale i na mokrom podklade, či už akcelerujete, alebo brzdíte.

O odolnosť plášťa sa stará systém Excelent Protection, ktorý je integrovaný pod behúň a znižuje riziko defektu takmer na nulu. Plášť je vyrábaný v 3 šírkach 23, 25 a 28mm a niekoľkých farebných variantoch. Hmotnosť sa pohybuje od 225 po 260g.

Viac informácií o plášťoch nájdete na webe skprofibike.sk

Vaše komentáre

Aktuality

13:01 Mathieu van der Poel je bez Van Aerta suverénnym favoritom monumentu Okolo Flámska.

Mads Pedersen síce na pretekoch odštartuje, ale po tvrdom páde na Dwars door Vlaandren, pri ktorom utrpel početné pomliaždeniny a odreniny, sú jeho šance na výhru určite nižšie.

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Zavrieť reklamu