Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Biohem Cyklomaratón Bratislava – Jasná pod Chopkom

Biker
Biohem Cyklomaratón Bratislava – Jasná pod Chopkom

Cyklistické podujatie pre všetkých milovníkov bicyklov, Biohem Cyklomaratón Bratislava – Jasná pod Chopkom privíta nadšencov cyklistiky už 20. júna 2015.

Štartuje sa z bratislavských Zlatých pieskov, trasa vedie Pohroním až do Jasnej pod Chopkom. Hlavnou myšlienkou Cyklomaratónu nie je vyhrať, ale spoločne propagovať diaľkovú cyklistiku zdolaním 315-kilometrovej trasy.

„Biohem Cyklomaratón je skvelé a jedinečné podujatie, ktoré si ma hneď získalo premyslenou a bezchybnou organizáciou, striedaním rozmanitých úsekov či presunom úchvatnou slovenskou krajinou. Ale hlavným dôvodom, prečo sme sa rozhodli stať sa jeho partnerom, je nadšenie organizátora, ktorý tento športový počin privádza do dokonalosti,“ hovorí Peter Matuška zo spoločnosti Strategic. Prvé neoficiálne ročníky Cyklomaratónu sa konali už od roku 1989 a spájajú sa s menom jeho zakladateľa Jozefa „Efa“ Tótha. Prvý oficiálny Cyklomaratón sa konal v roku 1992. „Som veľmi rád, že s cyklomaratónom Bratislava – Jasná sa už niekoľko rokov spájajú celkovo tri NAJ. Ide o NAJdlhší, NAJbezpečnejší a NAJkrajší jednodňový cyklomaratón na Slovensku. Verím, že aj tento rok tieto tri NAJ spoločne obhájime,“ hovorí Jozef „Efa“ Tóth.

Biohem Cyklomaratón Bratislava – Jasná pod Chopkom
315 km na bicykli, to je Biohem Cyklomaratón Bratislava – Jasná pod Chopkom. Pridaj sa k nám a zaregistruj sa cez www.cyklomaraton.eu! Štartujeme 20. 6. 2015 o 4.00 hod. ráno na Zlatých Pieskoch v Bratislave. Počas pretekov je zabezpečený pitný režim, obed na Donovaloch, večera, večerný program a nocľah s raňajkami v Hoteli Družba **** v Jasnej pod Chopkom.

Keďže je počet účastníkov obmedzený, zaregistrujte sa ešte dnes.
Viac info na: www.cyklomaraton.eu

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu