Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Leto už tradične patrí Kellys Greenbike Tour 2015

8.ročník obľúbeného cyklomaratónu Kellys Greenbike Tour na vás čaká 22.augusta na Partizánskej lúke! Opäť ponúkne deň plný športových výkonov a zábavy.
Biker
Leto už tradične patrí Kellys Greenbike Tour 2015

Okrem tradičných kategórii je pripravená aj jedna novinka. Krátku trať môžete absolvovať aj na ebikoch!

Fenoménom dnešnej doby sa pomaly, ale iste stáva bicykel. Cestný, horský, crossový ale i elektrický. Kellys Greenbike Tour sa tak otvára všetkým milovníkom cyklistiky, novinkou na tohtoročnom maratóne je katégoria eBIKE na krátkej trati. Práve ebike prináša nový pohľad na bicyklovanie, dáva totiž možnosť športovania aj menej zdatným osobám. Všetky ostatné kategórie sú otvorené tak pre dlhú 75-km a krátku 34-km trať. Svoje telo i ducha máte možnosť potrápiť po malebných zákutiach Malých Karpát, čakajú na Vás dobre známe príjemné lesné chodníčky, príjemno-nepríjemné stúpania a klesania, potoky či lúky. Pre malých pretekárov je pripravený detský cyklomaratón v areáli Partizánskej lúky. Všetci cyklisti, ktorí sa postavia na štart, dostanú užitočné cyklodarčeky a zároveň prispejú na dobrú vec. Časť zo štartovného aj tento rok poputuje na podporu detských onkologických pacientov. Kellys Greenbike Tour je zároveň súčasťou seriálu cyklistických podujatí Bratislava Region Cup.


Nielen šport, ale aj zábava

Kellys Greenbike Tour bude opäť bohatý aj na sprievodný program. Hudobný zážitok sľubuje Samo Tomeček s kapelou, o adrenalínový zážitok sa postará Michal Pokorný so svojou cyklo show. Svet elektrobicyklov bližšie predstaví spoločnosť ebajk, cyklistické novinky odprezentuje spoločnosť Kellys. Na svoje si prídu aj najmenší, pripravené sú viaceré detské atrakcie. Zažite s nami skvelý športovo – zábavný deň, vidíme sa 22.augusta na Partizánskej lúke!


Viac informácií a prihlasovanie na
www.kellysgreenbiketour.sk.

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu