Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Sagan bavil kúskami aj s futbalovou loptou

Dvadsaťpäťročný žilinský rodák opäť raz v sebe nezaprel cyklistického šoumena. Prítomným fanúšikom ukázal niekoľko skvelých kúskov - jazdu na zadnom kolese, na skateboarde, a dokonca aj s futbalovou loptou..
Biker
Sagan bavil kúskami aj s futbalovou loptou

Prítomným fanúšikom ukázal niekoľko skvelých kúskov na bicykli – jazdu na zadnom kolese, na skateboarde, a dokonca aj s futbalovou loptou na spôsob bicyklebalu, keď sa snažil prekonať v bránke slávneho talianskeho cyklistu Paola Bettiniho.

Sídlo odevnej spoločnosti Sportful, ktorá oblieka cyklistický tím Tinkoff, navštívili v uplynulých dňoch dvaja prominentní hostia – úradujúci majster sveta v pretekoch s hromadných štartom na ceste Slovák Peter Sagan a taliansky majster cyklotrialu Vittorio Brumotti. Peter Sagan sa na vlastnú žiadosť oboznámil s výrobou majstrovského dúhového trička, ktoré mu zhotovili nielen v klasickej bielej, ale aj čiernej farbe.

Dvadsaťpäťročný žilinský rodák opäť raz v sebe nezaprel cyklistického šoumena. Prítomným fanúšikom ukázal niekoľko skvelých kúskov na bicykli – jazdu na zadnom kolese, na skateboarde, a dokonca aj s futbalovou loptou na spôsob bicyklebalu, keď sa snažil prekonať v bránke slávneho talianskeho cyklistu Paola Bettiniho.

V istom okamihu trafil „iba“ hornú konštrukciu bránky… Bettini je svojím spôsobom Saganovým vzorom, lebo ako zatiaľ posledný člen profipelotónu dokázal získať titul majstra sveta na ceste vo dvoch po sebe nasledujúcich rokoch. Bolo to v sezónach 2006 a 2007 v Salzburgu a Stuttgarte. Na budúci rok bude svetový šampionát v Katare a Sagan v tejto súvislosti pre taliansky športový denník Gazetta delo Sport povedal: „Ak bude trať v Katare vyhovovať jazdcom ako som ja, pokúsim sa znova získať titul.“

Server Cyclingweekly v súvislosti so Saganovou zručnosťou s loptou na bicykli odporúča Slovákom, aby ho zaradili do tímu pre budúcoročné majstrovstvá Európy vo futbale, kam sa už kvalifikovali: „Sagan by mohol do tímu priniesť niečo obohacujúce, hoci vzhľadom na jeho jazdu na tráve by to mohla byť jedna z vecí, ktorá by ho brzdila.“

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu